Приказ на сите 2 резултати

За мазни површини, од прозорци до плочки: WVP акумулаторскиот чистач за прозорци WVP 10 со батерии обезбедува резултати без млазници, добро се вклопува во раката и дури овозможува работа над глава.

Акумулаторски чистачи за прозорци

WVP 10 Adv * EU

Акумулаторски чистачи за прозорци

WV 10 *EU