Приказ на еден резултат

Решение за чистота на отворено. Општинските машини Kärcher со 26 КС до 84 КС нудат суверени услуги за секоја намена. И со перфектните резултати, робусноста докажува речиси неограничени можности за ангажирање.

Комунални машини

MC 130