fbpx
Развиени за брзо и флексибилно чистење на мали до средни области, како во ресторани, продавници, кујни, хотели, здравствени установи и многу други области со голема фреквенција.

Развиени за брзо и флексибилно чистење на мали до средни области, како во ресторани, продавници, кујни, хотели, здравствени установи и многу други области со голема фреквенција.

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER B 40 C Еp

New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BD 80/100 W Classic Bp

New

Компактни машини за чистење подови

BR 30/1 C Bp Pack *EU

62,770.00ден

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BR 30/4 C Adv

121,450.00ден
New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BD 30/4 C Bp Pack

165,224.99ден
ГОДИШНА АКЦИЈА

Компактни машини за чистење подови

BD 50/60 C Classic Ep

166,800.00ден
New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BR 40/10 C Adv

182,168.40ден
New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BD 43/35 C Еp

184,360.00ден

Компактни машини за чистење подови

BD 38/12 C Bp Pack

255,600.00ден

Компактни машини за чистење подови

BR 35/12 C Bp Pack

272,150.00ден