„Длабинско чистење без хемикалии“ – Убива до 99,999% од коронавирус.

* Тестовите покажаа дека со чистење на самото место од 30 секунди на максимум. ниво на пареа со Kärcher професионална чистачка на пареа 99,999% од вируси како што се коронавирус или грип (со исклучок на вирусот Хепатитис-Б) може да се отстранат од обични мазни површини (тест-микроб: Модифициран-Вакцинијавирус-Анкара)

New

PROFFESIONAL

SGV 6/5

264,880.50ден
New

PROFFESIONAL

SG 4/4

95,108.00ден
New

PROFFESIONAL

SGV 8/5

300,888.20ден