fbpx

Приказ на сите 8 резултати

Kärcher влажни, суви и чистачи со четка нудат оптимални решенија за индустријата, трговијата, автомобилската индустрија, градежни чистачи и занаети. Тие се докажани со висок квалитет и долг животен век, иновативна технологија за филтрирање и исклучителна удобност за корисниците.

Продажба!
АКЦИЈА

PROFFESIONAL

NT 30/1 Ap *EU

30,990.34ден 29,900.00ден
Продажба!
АКЦИЈА
30,180.00ден 29,000.00ден
Продажба!
АКЦИЈА
29,264.00ден 27,000.00ден
Продажба!
АКЦИЈА

PROFFESIONAL

NT 48/1

27,799.97ден 24,899.99ден
NEW

PROFFESIONAL

NT 27/1 *EU

18,869.38ден
17,984.38ден

PROFFESIONAL

NT 22/1 Ap *EU

15,599.60ден

PROFFESIONAL

T 7/1 Classic

10,739.99ден