fbpx

Незаменливи. Влажните и сувите правосмукалки одговараат на секаков вид нечистотија. Суво, влажно или течно – не е важно! Вистинските машини од Kärcher едноставно чистат сè. Се разбира, правосмукалките можете да ги користите и само за влажно чистење или само како сува правосмукалка.

NEW

Правосмукалки за суво и мокро смукање

NT 27/1 *EU

Правосмукалки за суво и мокро смукање

NT 22/1 Ap *EU

17,284.64ден

Правосмукалки за суво и мокро смукање

NT 48/1

27,649.76ден

Правосмукалки за суво и мокро смукање

NT 30/1 Ap *EU

34,079.58ден
АКЦИЈА

Правосмукалки за суво и мокро смукање

NT 70/2 Me Classic *EU

35,000.00ден
АКЦИЈА

Правосмукалки за суво и мокро смукање

NT 90/2 Me Classic *EU

35,900.00ден