Непобедливо и разноврсно – компресорско чистење со вода. Водечки на пазарот низ светот, Karcher убедува со својата производна програма, која во својата техничка мера и разноликост ги исполнува сите барања: чистење со ладна или топла вода , машини со електро или со мотор со внатрешно согорување, мобилио или стационарни.