Приказ на сите 11 резултати

Компресорски чистачи со ладна вода – ладен туш за тврдокорна нечистотија. Дневно чистење на уреди, возила и згради: Со притисок и висока транспортна моќност, компресорите со ладна вода ги елиминираат цврстите нечистотии. Идеални за големи површини.

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 6/13 CX Plus

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 6/13 C Plus

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 5/15 CX Plus + FR Classic

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 8/18-4M Plus

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 7/17 M Plus

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 7/17 P Modul

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 6/15 P Modul

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 9/20-4 M Plus *EU-I

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 5/15 CX Plus

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 5/15 C Plus

Машини за чистење со вода под висок притисок

HD 8/18-4 P Modul