Приказ на сите 4 резултати

Со топла вода компресорските чистачи чистат многу подобро со постојан притисок на водата. Уредите на Kärcher ја нагласуваат максималната удобност при ракување и најсовремена технологија.

Машини за чистење со вода под висок притисок

HDS 5/15 UX *EU

Машини за чистење со вода под висок притисок

HDS 5/15 U *EU

Машини за чистење со вода под висок притисок

HDS 8/18-4 CX

АКЦИЈА

Машини за чистење со вода под висок притисок

HDS 8/18-4 C