Приказ на сите 2 резултати

Максимален ефект на чистење – секогаш и секаде. Од машини за рачно чистење преку машини со сопствен погон до особено силни и робусни индустриски машини за чистење со седиште. Фино чистење во секое време со сигурна и иновативна Kärcher технологија. И кога се движиме однапред, Ви значиме!

Машини за метење

KM 70/20 C 2SB

Машини за метење

KM 70/15 C