Приказ на сите 12 резултати

За сјајни подови. Со Kärcher машините за рибање / рибање и смукање, Вашите подови стануваат хигиенски чисти и блескаат. Ви гарантираме одлични ефекти. Нашите разновидни уреди и специјалисти ги извршуваат сите видови на задачи за чистење на особено економичен начин за заштеда на време.

Машини за чистење подови

KÄRCHER B 70 R Bp Pack Classic

New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BD 80/100 W Classic Bp

New

Машини за чистење подови

KÄRCHER BD 70/75 W Bp Pack

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER B 40 C Еp

New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BD 43/35 C Еp

New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BD 30/4 C Bp Pack

New

Компактни машини за чистење подови

KÄRCHER BR 40/10 C Adv

New

Компактни машини за чистење подови

BR 30/1 C Bp Pack *EU

АКЦИЈА

Компактни машини за чистење подови

BD 50/60 C Classic Ep

Компактни машини за чистење подови

BR 35/12 C Bp Pack

Компактни машини за чистење подови

BD 38/12 C Bp Pack