Машините за чистење на килими Kärcher се робусни, со висока цврстина и разноврсни за ефикасно, основно чистење и одржување на теписи, како и отстранување на дамки од текстилни површини. Со соодветна галантерија и со средства за чистење на теписи на Kärcher, до длабочината на влакната се чисти и тапацирани мебел и седишта за автомобили.

-13%
АКЦИЈА

Машини за чистење теписи

Puzzi 10/1 *EU

48,000.00ден
-14%
АКЦИЈА

Машини за чистење теписи

PUZZI 8/1 C with hand nozzle

47,500.00ден