Правосмукалки од А до Ш. Влажните/сувите и сувите правосмукалки на Kärcher обезбедуваат оптимални решенија за индустријата, трговијата, автомобилската индустрија, изведувачите на градежни услуги и занаети. Тие импресионираат со нивниот висок квалитет и долг работен век, иновативното инженерство на филтри и извонредната оперативна удобност.