Компактни и со низок шум: Малите мобилни правосмукалки за суво смукање, Kärcher се специјално дизајнирани да ги задоволат барањата на професионалните клиенти. Kärcher нуди оптимални решенија во областа на суви правосмукалки, правосмукалки од типот на исправени со четка за теписи, правосмукалки на батерии и електрични метли.

ДОМ И ГРАДИНА

T 10/1 *EU

19,550.00ден

Правосмукалки

T 11/1 Classic *EU

14,160.00ден
-5%
ПОПУСТ 5%

Правосмукалки за суво смукање

T 7/1 Classic

11,800.00ден