fbpx

Кеси за правосмукалка WD 3

799.99ден

Двослојна кесa за филтрирање на отпадот. Од хартија со одличен капацитет на филтрирање и висока јачина на кинење.

Опсег на испорака : пакување од 5 парчиња.

6 на залиха