BP 3 Home & Garden

8,630.52ден

Долговечна и моќна домашна и градинарска пумпа BP 3 Home & Garden е идеално решение за напојување на градината или за снабдување на куќи со вода, на пример дождовница.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.645-351.0 Категории: ,