fbpx

HD 5/15 C Plus

48,498.00ден

Практична, мобилна, разновидна: машина за чистење под висок притисок со ладна вода HD 5/15 C Плус, За работа во вертикална и хоризонтална позиција. Со додаток за чување на млазниците, месинг цилиндер на главата и автоматско олеснување на притисокот.

Технички карактеристики:

• Напојување (монофазна) 230 V/ 1 ~/ 50 Hz

• Проток на вода    500 l/h

• Работен притисок    150 bar / 15 Mpa

• Потрошувачка на енергија   2,8 kW

• Max. Температура на влезна вода 60 °C

• Тежина (без прибор)    27,5 kg