fbpx

SC 1 EasyFix

8,858.26ден

* Тестовите покажаа дека со чистење на самото место од 30 секунди на максимум. нивото на пареа со Kärcher чистач на пареа 99,999% од обвиткани вируси како што се коронавирус или грип (со исклучок на вирусот Хепатитис-Б) може да се отстранат на обична мазна површина во домаќинството.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.516-330.0 Категории: ,