fbpx

SG 4/4

79,296.00ден

Karcher  SG 4/4 *EU е машина за чистење на сите цврсти површини без употреба на хемикалии. Неверојатни перформанси и комфорната употреба ја прават оваа машина посебно ефикасна.

Системот два резезрвоара овозможува загревање за многу кратко време како и полнење на бојлерот за време на работењето. Можност за регулација на млазот од пареа до топла вода.

Технички карактеристики на Karcher  SG 4/4 *EU

  • Капацитет на резерварот 4.0-4.0 (l)
  • Излезна топлина 2300  ( W)
  • Фазa/Фреквенција/Волтажа 1 /50 / 230 (Ph)(V)
  • Должина на приклучниот кабел 7.5  (m)
  • Притисок на пареата4,0  (bar)
  • Тежина на машината 8,0 (kg)
  • Димензии (ДxШxВ) 475 x 320 x 275  (mm)

Нема на залиха

SKU: 1.092-104.0 Категории: ,