WD 1 Compact Battery Set *EU

18,290.00ден

Независна и разноврсна: компактна, безжична повеќенаменска правосмукалка WD 1 Компактен акумулатор за батерии на платформа за батерии од 18 V 18 батерии, вклучувајќи додатоци за чистење на ентериер во автомобилот.

18 V

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)