Рачка за длабинско чистење на тапацир

Идеална за длабинско чистење на тапацирот и автомобилските седишта. Рачна млазница за спреј-екстракција за прскање и смукање. Идеална за длабинско чистење до влакната на тапациран мебел, како што се фотелји, софи, софи и седишта за автомобил. Работната ширина е 110 mm. Погоден за SE 3001, SE 4001, SE 4002, SE 5.100 и SE 6.100.