Средство за чистење на камен, плочки и алумински фасади RM 623

Овој моќен чистач без напор ги отстранува маслото, маснотиите, саѓите, прашината и нечистотијата предизвикани од емисиите од камени и алуминиумски фасади, камени ѕидови, дворови и други камени површини.
Со сè-во-едно заштитна формула за одржување на површините чисти подолго време и заштита од ветер и временски услови.