Monthly Archives: јуни 2020

ХИГИЕНСКИ ЧИСТО ДО ПОСЛЕДЕН ДЕТАЛ

100% хигиена во време на „Ковид-19“ – чистење на пареа во индустријата. Чистење на пареа во борбата против Ковид-19 Kärcher ги тестираше своите машини за чистење на пареа за нивната ефикасност во борбата против вирусот корона. Ковертирани вируси, како што се Coronavirus SARS- CoV-2, може да станат безопасни со високи температури. Кога се користи правилно, […]