Monthly Archives: јули 2021

Уметност на внимателно чистење

Чистењето е несомнено една од задачите кои не се забавни. Тоа го правиме брзо и брзо, за да може наскоро да се посветиме на попријатни работи. Како и да е, според сегашната студија на Kärcher, луѓето ширум светот поминуваат повеќе од 20 минути во чистење на своите домови секој ден. Тоа прави два часа и […]