fbpx

Author Archives: klintek

Чистач на тврд под – вратете го сјајот на Вашата сцена

Дали сакате само поудобно и побрзо да го исчистите подот? Или, дали целото чистење на подот се одвива во еден момент, идеално без претходно чистење со правосмукалка? Класичен со кабел или безжичен со моќна батерија и максимална слобода на движење? Имаме силно решение за секоја задача – и вие имате избор. За само бришење, најдобро […]

Уметност на внимателно чистење

Чистењето е несомнено една од задачите кои не се забавни. Тоа го правиме брзо и брзо, за да може наскоро да се посветиме на попријатни работи. Како и да е, според сегашната студија на Kärcher, луѓето ширум светот поминуваат повеќе од 20 минути во чистење на своите домови секој ден. Тоа прави два часа и […]

Три најголеми заблуди во врска со фирмата KÄRCHER.

1. KÄRCHER Е САМО ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК   Што е точно: Kärcher е број еден во светот во чистењето, грижата и одржувањето. Од откривањето на првиот чистач – компресор на топла вода во Европа во 1950 година, Kärcher континуирано ја проширува својата палета на производи и ја оптимизира за секоја индустрија и за […]

Безжичен чистач на прозорци – брз и мултифункционален

Без траги и линии. Безжичното чистење на прозорци обезбедува чистота без линии и без капење на валкана вода. Чистачот на прозорци не само што ги чисти прозорците брзо и ефикасно, туку и сите мазни површини како што се работни маси, огледала, врати и плочки. Чиста без траги. Три пати побрзо. Не само за прозорци. Безжичен […]

Совети против прашина и нечистотија во домот

Кој не го знае тоа? Но набрзо станот уште не расчистен од прашина, доаѓа новиот сив слој што го опфаќа мебелот и подовите. И работата започнува одново. Тоа може да биде фрустрирачко. Затоа не е изненадувачки што некој не е подготвен да ја сработи оваа домашна работа. Еве неколку совети како да се ослободите од […]

Чистење на автомобилот – направете го тоа со Kärcher

Станува сè потешко да се погледне низ валканата шофершајбна на автомобилот? … Или пак, малите деца оставаат тони трошки од колачи и сок на задното седиште? … И најпосле, време е за темелно чистење на автомобилот. Со вистинската опрема на Kärcher , ова може да се направи брзо – и исто така забавно. ЧИСТЕТЕ ЧЕКОР […]

Чистење на тераси со Kärcher PCL 4

Чистачот на тераси Kärcher PCL 4 Нема повеќе исцрпувачко рибање на терасата: Благодарение на чистачот за двор PCL 4, дрвените подови во надворешната област никогаш не треба повторно да се чистат со рака. Уред за чистење на тераси PCL 4 Бидејќи нечистотијата прави трепет. Нема повеќе исцрпувачко чистење: Благодарение на новата алатка за тераса PCL […]

ХИГИЕНСКИ ЧИСТО ДО ПОСЛЕДЕН ДЕТАЛ

100% хигиена во време на „Ковид-19“ – чистење на пареа во индустријата. Чистење на пареа во борбата против Ковид-19 Kärcher ги тестираше своите машини за чистење на пареа за нивната ефикасност во борбата против вирусот корона. Ковертирани вируси, како што се Coronavirus SARS- CoV-2, може да станат безопасни со високи температури. Кога се користи правилно, […]

Со Kärcher вратете го сјајот на Вашиот дом

Чистачите под висок притисок Kärcher чистат: автомобили, двор, поплочени патеки, олуци, фасади и слично. Нудат идеално решение за брзо и темелно чистење чистење во куќата и дворот. Онаму кадешто доминираше нечистотијата, сега нема ништо друго освен чистота. Со Kärcher можете да ја надградите домашната околина и да ја вратите вредноста на Вашиот имот: од старо […]

Зошто да купам Kärcher машина за чистење со вода под притисок?

Kärcher машините за чистење со вода под притисок нудат вистинско решение за секоја задача за чистење! Следниве области на примена во согласност со искуството се вклучуваат во чистење на куќи и градина: ТУКА ПРОНАЈДИ ГО ВИСТИНСКИОТ УРЕД ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК ПРИЧИНА Зашто едно домаќинство треба да користи машина за чистење со вода […]