Monthly Archives: октомври 2020

Три најголеми заблуди во врска со фирмата KÄRCHER.

1. KÄRCHER Е САМО ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК   Што е точно: Kärcher е број еден во светот во чистењето, грижата и одржувањето. Од откривањето на првиот чистач – компресор на топла вода во Европа во 1950 година, Kärcher континуирано ја проширува својата палета на производи и ја оптимизира за секоја индустрија и за […]

Безжичен чистач на прозорци – брз и мултифункционален

Без траги и линии. Безжичното чистење на прозорци обезбедува чистота без линии и без капење на валкана вода. Чистачот на прозорци не само што ги чисти прозорците брзо и ефикасно, туку и сите мазни површини како што се работни маси, огледала, врати и плочки. Чиста без траги. Три пати побрзо. Не само за прозорци. Безжичен […]