Monthly Archives: декември 2021

Чистач на тврд под – вратете го сјајот на Вашата сцена

Дали сакате само поудобно и побрзо да го исчистите подот? Или, дали целото чистење на подот се одвива во еден момент, идеално без претходно чистење со правосмукалка? Класичен со кабел или безжичен со моќна батерија и максимална слобода на движење? Имаме силно решение за секоја задача – и вие имате избор. За само бришење, најдобро […]