Monthly Archives: мај 2022

ЧИСТЕЊЕ НА БАЊАТА: нечистотија и бигор НЕМААТ шанса

Нема друга просторија во куќата каде што чистотата и хигиената се толку важни како во бањата. Постојат различни мислења за вистинскиот начин на чистење на тоалети, плочки, кади, тушеви, мијалници и така натаму. Со овие стручни совети, нечистотијата и вкоренетиот бигор во бањата немаат шанса. Брзо и лесно чистење: Врвни совети за чиста бања Без […]

ЧИСТЕЊЕ ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ

Без разлика дали во дневната соба или спалната соба, во трпезаријата или ходникот: Дрвените подови направени од паркет или ламинат создаваат топла домашна атмосфера и во споредба со текстилните подови, многу лесно се чистат. На што да внимавате при чистење и нега и како да се ослободите од грозните траги без да го оштетите скапиот […]

“ПРЕ-ЖЕШКО”ЗА ДА БИДЕ ВИСТИНСКИ

Во зависност од индустријата, задачите за чистење бараат индивидуални решенија за ефективен третман на широк опсег на нечистотии. Нашите чистачи за топла вода под висок притисок се идеално прилагодени за континуирана употреба во градежништвото, земјоделството, индустријата или во општините – и моментално по особено топли цени. Без разлика дали се компактни, средна или супер класа […]