Monthly Archives: април 2022

Машини за чистење со вода под висок притисок од Kärcher.

Дојде пролетта – крајно време за чистење низ домот! Машините за чистење со вода под висок притисок Kärcher брзо и темелно ги чистат автомобилите, дворовите, олуците итн. и нудат совршено решение за секоја задача за чистење. Таму каде што претходно доминираше нечистотијата, потоа нема ништо друго освен чистота. WOW. Производ на годината: машина за чистење […]

Совети за чистење тепих

Зошто треба да се чистат теписите? Редовното чистење (одржување, повремено и темелно чистење) го враќа изгледот на вашиот тепих, го зголемува неговиот животен век и се грижи за хигиената. Бидејќи тепихот не е валкан само на површината, туку и во длабочината, неопходноста од чистење не се препознава директно. Многу е важно редовно да ја отстранувате […]