Безжичен чистач на прозорци – брз и мултифункционален

Без траги и линии. Безжичното чистење на прозорци обезбедува чистота без линии и без капење на валкана вода. Чистачот на прозорци не само што ги чисти прозорците брзо и ефикасно, туку и сите мазни површини како што се работни маси, огледала, врати и плочки.

Чиста без траги. Три пати побрзо. Не само за прозорци.

Безжичен чистач на прозорци на Kärcher ви заштедува време и напор. Функцијата за вшмукување на вакуумот на прозорецот обезбедува исклучително ефикасно чистење и сјајно чисти прозорци – без ленти или остатоци.

Покрај тоа, практичниот и ергономски вакуум безжичен чистач на Kärcher овозможува особено хигиенско чистење на прозорците, бидејќи нема директен контакт со нечистата вода.

Чистачот на прозорците е погоден за сите мазни површини како што се огледала, рингли, врати, плочки и маси.

Три пати побрзо
Со правосмукалка за прозорци Kärcher, чистењето на прозорците е 3 пати побрзо отколку со рака.

Без ленти
Чистота без траги благодарение на висококвалитетната усна за повлекување и иновативната функција за вшмукување.

Без капки
Батерискиот уред ја смука водата брзо и сигурно од прозорецот – без да капе валкана вода.

Оригинален
Оригинален квалитет на Kärcher од пронаоѓачот на безжично чистење на прозорци.

Повеќе за батериските уреди на Karcher може да дознаете со кликнување на копчето

Батериски уреди за чистење прозори

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher батериските уреди се достапни кај сите специјализирани дилери.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

Напишете коментар