Машини за чистење со вода под висок притисок од Kärcher.

Дојде пролетта – крајно време за чистење низ домот! Машините за чистење со вода под висок притисок Kärcher брзо и темелно ги чистат автомобилите, дворовите, олуците итн. и нудат совршено решение за секоја задача за чистење. Таму каде што претходно доминираше нечистотијата, потоа нема ништо друго освен чистота. WOW.

Повеќе за машините

Производ на годината: машина за чистење под висок притисок K5 Premium Smart Control Home Уредниците на HEIMWERKER PRAXIS номинираа тестирани алатки и производи по 19-ти пат и читателите на списанието од нив ги избраа производите на годината.

Нашиот чистач под висок притисок K5 Premium Smart Control Home беше победник во категоријата „Околу куќата“! Фала многу за ова!

Економично чистење

Чистачите под висок притисок на Kärcher заштедуваат до 3.100 литри на час во споредба со чистењето со црево за вода и на тој начин трошат околу 80 проценти помалку вода. Бидејќи тие се карактеризираат со висока стапка на отстранување на нечистотијата и ефикасност на чистење со фундаментално помала потрошувачка, значи дека чистењето е брзо и заштедува време – а со тоа и вода и енергија.

Препорачани производи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар