“ПРЕ-ЖЕШКО”ЗА ДА БИДЕ ВИСТИНСКИ

Во зависност од индустријата, задачите за чистење бараат индивидуални решенија за ефективен третман на широк опсег на нечистотии. Нашите чистачи за топла вода под висок притисок се идеално прилагодени за континуирана употреба во градежништвото, земјоделството, индустријата или во општините – и моментално по особено топли цени.

Без разлика дали се компактни, средна или супер класа – нашите средства за чистење со висок притисок со топла вода се идеално прилагодени за континуирана употреба во градежништвото, земјоделството, индустријата или во општините. 

Резултати од професионално чистење по високи цени!

  • Чисти решенија по ниска цена – со професионалните средства за чистење топла вода под висок притисок постигнувате максимална чистота. Ефектот за намалување на микробите е идеален за убивање на плевелите и за нежно чистење на чувствителните површини.
  • Атрактивна промотивна цена 
  • Дополнителен до 350 евра готовина** при регистрација. (Кешбек во бруто € и важи само за прикажаните промотивни модели.) Период на промоција од 21.03. до 30.06.2022 година.

Чистете брзо и ефикасно со нашите средства за чистење со топла вода под висок притисок

Вашите придобивки на прв поглед!

EASY!Force Полесно ракување благодарение на пиштолот EASY!Force HD Намалена моќ на задржување за корисникот Се спречуваат грчеви во мускулите на рацете

распрскувач на нечистотија Предности на точка и рамен млаз во комбинација Ротирачки воден млаз со околу 4000 вртежи во минута Висока моќ на чистење со високи перформанси на површината

EASY!Lock Патентирани EASY! Заклучување на сврзувачки елементи за брзо ослободување Брзо поставување и рушење Издржлив и робустен

серво контрола Максимална удобност преку иновативна технологија Количината на вода и работниот притисок може да се регулираат кај пиштолот

Најдете решенија за чистење за вашата индустрија.

Целосно чистење со Kärcher.

Задачите за чистење во различни индустрии бараат индивидуални решенија за ефективен третман на широк спектар на нечистотии. Ова е она што ви го нудиме за вашата индустрија:

  • опрема за чистење
  • средства за чистење
  • Компактно знаење
  • Корисни совети за апликација

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар