Три најголеми заблуди во врска со фирмата KÄRCHER.

1. KÄRCHER Е САМО ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК

 

Што е точно: Kärcher е број еден во светот во чистењето, грижата и одржувањето.

Од откривањето на првиот чистач – компресор на топла вода во Европа во 1950 година, Kärcher континуирано ја проширува својата палета на производи и ја оптимизира за секоја индустрија и за секој проблем. Од фаќалка за прашина до автоматско миење на автомобилот. Од крпи од микрофибер до машини за метење. Од средства за дезинфекција до убијци за плевели. Од влажни и суви правосмукалки до мултифункционални уреди.

Ако кај Kärcher го нема, никој тоа го нема.

2. ПРОИЗВОДИТЕ НА KÄRCHER СЕ СКАПИ

 

Што е точно: Производите на лидерот на светскиот пазар во однос на цената се апсолутно во чекор со конкуренцијата.

Kärcher го чисти светот со децении. Веќе имаме исчистено над 100 споменици на сите континенти – меѓу нив Национален споменик на планината Рушмор – поглаварите на претседателите, Статуата на слободата, Лондонското око или Заедницата Црква во Виена. Оваа светска експертиза за чистење влегува во секој наш производ – сепак, во просек, Вие не плаќате повеќе од споредливи конкуренти на Kärcher.

Најдобро е да видите сами: Нашиот сооднос цена-перформанси е непобедлив.

3. KÄRCHER Е ПОНУДУВАЧ КАКО И СИТЕ ДРУГИ

 

Што е точно: Kärcher е оригинален – и секогаш е подготвен кога станува збор за иновации.

Без оглед какви проблеми со чистењето може да донесе секојдневниот живот: Kärcher има најдобро решение. Со софистицирани производи кои стануваат полесни за употреба, поефикасни и поповолни за животната средина. Не е случајно што поседуваме над 1300 патенти. Покрај тоа, ние нудиме голем број сервисни услуги: советување за клиенти, обука, управување со хигиена, сервисирање и поправки, одржување, изнајмување опрема и многу повеќе.

Kärcher прави разлика.

Авторизиран дилер КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје

Ние сме во близок контакт со производството на Kärcher за планирање на нарачка и на поголеми количини.

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher Професионалните машини за чистење се достапни кај сите специјализирани дилери на Kärcher.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

* indicates required
Целни групи
Email Format

 

Напишете коментар