Чистач на тврд под – вратете го сјајот на Вашата сцена

Дали сакате само поудобно и побрзо да го исчистите подот?

Или, дали целото чистење на подот се одвива во еден момент, идеално без претходно чистење со правосмукалка?

Класичен со кабел или безжичен со моќна батерија и максимална слобода на движење?

Имаме силно решение за секоја задача – и вие имате избор. За само бришење, најдобро е да користите тенок и лесен за маневрирање батериски FC 3. Исто така, да се соберат прашина и мали трошки се моделите FC 5.

А оние кои сакаат да го исчистат подот без претходно вакуумирање, користат батериски уред FC 7 кој лесно отстранува дури и груба нечистотија во еден чекор.

Чистачот на тврди подови FC 7 Cordless – наш белег

FC 7 Cordless го брише старото правило за домаќинство „прво правосмукалка, а потоа избриши“ што важи и за сите видови на сува и влажна нечистотија од секојдневието. Неговите 2 пара контра-ротирачки ролки стигнуваат директно до работ и му го враќаат стариот сјај на вашиот под за половина од времето ** Потребно е само едно копче на рачката да се прилагоди количината на вода и брзината на ролерот до подот или да се отстранат тврдокорните дамки со режимот на засилување. Така, секој може да направи 2 работи истовремено без да ги навлажни рацете.

Тест магазин ЕТМ
ETM TESTMAGAZIN им даде на нашите нови безжични чистачи на тврди подови FC 7 Cordless Premium и FC 7 Cordless (идентична конструкција) врвна оценка „МНОГУ ДОБРО“ на индивидуален тест.

Технологија  Technik zu Hause

Редакцискиот тим за домашни технологии го направи практичниот тест со нашиот FC 7 Cordless Premium и му даде тест оценка “” МНОГУ ДОБРО “”!

Главни карактеристики на FC 7 Безжичен

https://s1.kaercher-media.com/media/image/selection/59944/d2/fc-7-performance.webp
20% подобри резултати за чистење отколку со џогерот *
Вашиот под е вашата сцена. Со нашиот батериски FC 7 можете да направите да сјае – околу 20 проценти потемелно и многу повеќе без напор отколку со кој било џогер *. Наместо да ја бришете нечистотијата напред и назад, ролерите за чистење со нивната функција за самочистење едноставно ја земаат и ја транспортираат валканата вода во посебен резервоар. Толку малку преостаната влага останува на подот така што “претставата” може да се одржи по само 2 минути.

50% побрзо исчистени подови благодарение на технологијата со погон на 4 ролери **
Со FC 7 Cordless имате совршени резултати. Брише и истовремено ги собира сите видови сува и влажна нечистотија во еден чекор. Секако и во аглите и по должината на рабовите. Влакната исто така оптимално ги собира интегрираниот чешел за влакна.

Frau wischt den Boden mit dem Hartbodenreiniger FC 7 Cordless

https://s1.kaercher-media.com/media/image/file/116305/d2/cleaning-level.gif

3 нивоа на чистење за различни видови под и нечистотија
Ротацијата на ролерот и количината на вода може да се прилагодат во зависност од видот на нечистотија и под (на пр. Ниво 1 за дрвени подови, ниво 2 за камени подови). Тврдокорните дамки исто така може да се отстранат со режимот за зајакнување.

Сè-во-едно: новиот FC 7 Cordless
Новиот безжичен (батериски) чистач на тврди подови FC 7 ја отстранува сувата и влажна нечистотија од секојдневието – со само еден чекор. Без оглед на кој тврд под: плочки, паркет, ламинат, линолеум …

Повеќе за батериските уреди на Karcher може да дознаете со кликнување на копчето

Kärcher уреди за чистење тврди подови

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher уреди за чистење тврди подови се достапни кај сите специјализирани дилери.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

Напишете коментар