Чистење на тераси со Kärcher PCL 4

Чистачот на тераси Kärcher PCL 4

Нема повеќе исцрпувачко рибање на терасата: Благодарение на чистачот за двор PCL 4, дрвените подови во надворешната област никогаш не треба повторно да се чистат со рака.


Уред за чистење на тераси PCL 4

Бидејќи нечистотијата прави трепет. Нема повеќе исцрпувачко чистење: Благодарение на новата алатка за тераса PCL 4, дрвените подови во надворешната област никогаш повторно не треба да се чистат со рака. Едноставно поврзете се со електрична енергија и градинарско црево и за кратко време подоцна уживајте во ладениот пијалок на исчистената тераса.

Ротирачките ролери на четката и водата обезбедуваат униформна чистота, дури и со тврдокорната и длабоко вкоренета нечистотија во дрвото. Количината на вода може да се регулира, така што се користи само онолку вода колку што е всушност потребно. Нечистотијата се олабавува и се мие во еден чекор. Досадната повторна работа не е неопходна.

Изненадувањето никогаш не било толку големо. Чувството кога редот за чистење двор PCL 4 се лизга над површината – незаборавно!

Пребарување на производ и услуга

Дали сакате да купите уред за чистење, додатоци или средства за чистење или барате партнер за услуга?

Со КЛИНТЕК можете брзо и лесно да најдете решение за Вас.

Повеќе за Чистачот за тераси Kärcher PCL 4 прочитајте ТУКА

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher уредите за чистење за домашна употреба може да ги најдете кај специјализирани дилери на Kärcher.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

Напишете коментар