Зошто да купам Kärcher машина за чистење со вода под притисок?

Kärcher машините за чистење со вода под притисок нудат вистинско решение за секоја задача за чистење!

Следниве области на примена во согласност со искуството се вклучуваат во чистење на куќи и градина:

 • велосипеди
 • градинарски уреди и алатки за градина
 • градинарски мебел и мебел за тераси или балкони
 • огради и градинарски патеки или камени плочи
 • мотоцикли и скутери
 • мали автомобили
 • надворешни скали и поголеми патеки во дворот
 • автомобили од средна класа и комбиња
 • градина и камени sидови
 • каравани и теренски возила
 • базени и тераси од големи области
 • Сè што е поврзано со куќата и фасадите

 

 

 

 

ТУКА ПРОНАЈДИ ГО ВИСТИНСКИОТ УРЕД ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК

ПРИЧИНА

Зашто едно домаќинство треба да користи машина за чистење со вода под притисок?

Рачното чистење на :

 • патеките во дворот…
 • оградата ….
 • градинарскиот мебел…

Бара многу време и е мачно!

Рачното чистење на:

 • автомобилот
 • приколката
 • чамецот
 • косилката
 • велосипедот
 • скутерот

со црево и четка … воопшто не е забавно!!


МОТИВ: 

Чистењето со Kärcher машини со вода под притисок…

е брзо и лесно!
… и забавно!

… во исто време многу ефикасно!

 

 

 

 

 

Штеди чиста вода!
Во споредба со чистење со црево за вода – заштедата е до 3100 литри вода за 1 час.

ПЕРФОРМАНСИ

Кои критериуми се важни при избор на добра машина за чистење со вода под притисок?

 • Притисок
 • Проток на вода (Моќта на водата)
 • Технологијата на млазницата за вода
 • Децении на практично искуство

Повеќе од 75 години корисниците на Kärcher машини ја чувствуваат разликата.

 

 

 

 

 

 

 

МОДЕЛИ

Karcher има голема палета на машини од програмата за домашна употреба

…. но која е од нив е вистинстката ??? ПРОНАЈДИ ТУКА

Класа на машини – Табела за класификација

За да го одбереме вистинскиот модел за нашите потреби ќе одговориме на следните ПРАШАЊА ОД ПРОДАВАЧОТ
– за што е потребна?
– колку често ќе се користи?
– колку долго ќе се користи?
– средство за чистење ?

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher машините за чистење со вода под притисок се достапни кај сите специјализирани дилери на Kärcher.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

Напишете коментар