Со Kärcher вратете го сјајот на Вашиот дом

Чистачите под висок притисок Kärcher чистат: автомобили, двор, поплочени патеки, олуци, фасади и слично. Нудат идеално решение за брзо и темелно чистење чистење во куќата и дворот.

Онаму кадешто доминираше нечистотијата, сега нема ништо друго освен чистота. Со Kärcher можете да ја надградите домашната околина и да ја вратите вредноста на Вашиот имот: од старо на ново, од излитено до шик.  WОW, вратете го сјајот на Вашиот дом.

Откријте ја моќноста на Kärcher со вода под висок притисок

Се сеќавате ли на чувството што го имате кога Вашиот автомобил беше нов и патека од дворот беше само поплочена? Кога вашиот градинарски мебел за прв пат ја виде светлината на сонцето и sидовите од градината сè уште беа без мов? WOW Така беше!

Но, еј, прашината, нечистотијата и дивите растенија не можат да Ви наштетат. Вашиот Kärcher чистач со вода под висок притисок е тука. Вие и вашиот Kärcher – со многу моќ и забава против нечистотијата. Да се ​​направи задоволство од валканата работа, е да се врати восхитувањето од сјајот на Вашиот дом. WOW. Тоа е навистина убаво.

 

Kärcher: совршено решение за секоја задача за чистење.

√ Одлични перформанси за чистење
√ Високи перформанси и издржливост
√ Заштедете околу 80% вода во однос на чистењето на цревото за вода
√ Правилна класа на изведба и опсег на производи за секоја потреба
√ Децении на искуство од пронаоѓачот на машини за чистење со вода под притисок

ВИСТИНСКИОТ УРЕД ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК

Комплетна контрола на Kärcher – чистач под висок притисок.
Не е можно? Веќе направено!

Уредите со комплетна контрола се однесуваат на пиштолот Full Control Plus – затоа што тоа е важниот интерфејс помеѓу корисникот и машината за чистење со висок притисок. За максимална контрола во секоја апликација, Kärcher ги префрли сите важни функции на пиштолот Full Control Plus и на распрскувачот. Мулти-џет цевката 3-во-1 опфаќа неколку типови на млазни цевки вградени во една. Покрај тоа, машината нуди централен и лесно достапен простор за паркирање, во кој пиштолот Full Control Plus млазни цевки може да се паркира за паузи и да се складира компактно после работата. Кај уредите од класите на изведба K 2 до K 4 притисокот се регулира преку распрскувачот и нивото на притисок се прикажува на пиштолот (К 3 / К 4) или на распрскувачот (К 2).

Пиштол за целосна контрола плус

  • Со ротирање на Мулти-џет цевката 3-во-1, може да се изберат директно различни типови на воден млаз – така што ќе можете да работите без да ја менувате цевката.
  • Симболите на Мулти-џет цевката 3-во-1, ви покажуваат кое поставување на притисок најдобро одговара на апликацијата.
  • Нивоата на притисок HARD, MEDIUM и SOFT можат погодно да се изберат со копчињата +/- на копчето за контрола на моќност.
  • Диспензерот за детергент MIX може да се избере и со употреба на пиштолот и да се регулира со копчињата +/-.
  • ЛЦД-екранот на Full Gun Plus Power Пиштолот го покажува избраното ниво на притисок трајно за да имате целосна контрола во секое време.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА

K5 Full Control Plus

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher машините за чистење со вода под висок притисок се достапни кај сите специјализирани дилери.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

Напишете коментар